Без названия (37)

Кава в зернах
Кава – улюблений багатьма напій, без якого деякі не можуть представити не тільки сніданок, але і цілий день. У зв’язку із зростанням популярності кави, проводилося чимало досліджень про його користь і шкоду для здоров’я людини. На сьогоднішній день, більшість вчених, що займаються дослідженням корисних властивостей зернової кави, зійшлися на висновку, що він є набагато кориснішим, якісним і необхідним для організму, ніж розчинний.

Переваги зернової кави
кофе в зернах є джерелом бадьорості, активності і оптимізму, але ці властивості – далеко не єдині, якими володіє природний напій. Існує безліч його якостей, благотворно впливають на здоров’я людини:
Підвищує психічну стійкість організму. Завдяки регулярному прийому справжньої кави, людина стає менш сприйнятливим до стресів, невдач, апатії, образ та іншим негативним емоціям і переживанням.
Зміцнює фізичне здоров’я. Кава несе величезну користь для людського організму: у декілька разів знижує ризик розвитку ракових захворювань печінки, легенів (у курців), підшлункової залози, раку крові. Крім цього, кави значно знижує появу таких хвороб, як астма, цироз печінки, атеросклероз, мігрень, цукровий діабет, подагра і безліч інших.